Tuinonderhoud | Almere

Richard Dorrestein Tuinen verzorgt het hele jaar door tuinaanleg voor uw volledige tuin of een gedeelte hiervan. Geen wens is te gek, alle soorten werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Richard Dorrestein Tuinen maakt samen met u een realistisch plan van aanpak om uw droomtuin te kunnen realiseren.

TUINAANLEG

Richard Dorrestein Tuinen maakt uw droomtuin realiteit. Of u nou grote of kleine werkzaamheden in gedachte had, Richard kan het voor u uitvoeren. Voordat er wordt begonnen met de tuinaanleg, zal er eerst goed worden gekeken naar het tuinontwerp. Heeft u hulp nodig bij het maken van dit ontwerp? Dan kan Richard Dorrestein Tuinen samen met u op basis van uw wensen een schets maken. Deze schets is in een later stadium altijd nog aan te passen, zelfs wanneer het project al is begonnen.

Indien blijkt dat Richard Dorrestein Tuinen de benodigde materialen, zoals een grote kraan, zelf niet in bezit heeft, dan zal hij de hulp inschakelen van een van de bekwame bedrijven waar hij contact mee heeft. Zo wordt de kwaliteit van het werk altijd gewaarborgd.

SIERBESTRATING

Het is natuurlijk de bedoeling dat de tuinaanleg zal leiden tot een prachtig eindresultaat. De aanleg van bestrating kan hier veel invloed op hebben. Uiteraard wilt u betegeling in uw tuin, maar wat u misschien niet wist, is dat dit veel meer kan zijn dan enkel de aanleg van stoeptegels. Richard Dorrestein Tuinen's sierbestrating voor uw terras of parkeerplaats wordt enkel bestraat met mooi aangelegde stenen. Voor sierbestrating kunnen veel verschillende soorten stenen worden gebruikt. U kiest natuurlijk zelf welke stenen u het beste bij uw huis of tuin vindt passen.