Tuinonderhoud | Almere

Richard Dorrestein Tuinen maakt houten terrasoverkappingen in alle soorten en maten voor in uw tuin. Op die manier kunt u in alle weersomstandigheden uw vrienden of familie uitnodigen voor een gezellige barbecue of borrel, en zal deze nooit in het water vallen.

TERRASOVERKAPPING

Zodra de zon na een lange winter doorkomt, wilt u natuurlijk meteen kunnen genieten van uw terras. En daar kan voor worden gezorgd, want Richard Dorrestein Tuinen maakt een houten terrasoverkapping op maat voor uw tuinterras. Uw terras kan volledig worden overdekt, waardoor het wordt omgetoverd tot een gezellige zitplaats. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over uw tuinmeubels zodra het begint te regenen. Voeg hier een sfeervolle terrasverwarmer aan toe en u heeft een gezellig hoekje in de tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten. Zo is uw terras niet langer alleen maar geschikt voor warme zomerdagen.

Richard Dorrestein Tuinen biedt een breed aanbod aan verschillende modellen terrasoverkappingen. Zo kunt u zelf bepalen welke u het beste bij uw tuin vindt passen. Zit uw perfecte overkapping er niet tussen? Dan kan Richard samen met u kijken naar de mogelijkheden om er een voor u te ontwerpen.

De terras overkapping of veranda is een zeer geliefd onderdeel van de tuin. Om fijn buiten te zitten is een aangename temperatuur van groot belang.
Met een terras Heather kunt u deze ook buiten de zomer om bereiken. Alleen mag de wind dan geen vrij spel hebben.
Door twee of meer zijden dicht te maken kan warmte eenvoudig vast worden gehouden wat het buiten zitten vele malen aangenamer maakt.